societate de pompe funebre

Acum doua zile scriam despre cazul copilului omorat la Slatina de medici pentru ca era sarac si concluzionam asa: “Daca insa culpa ar fi fost doar a medicilor am fi scapat usor. Medicii sunt vinovati si pentru ca sistemul in care traim i-a facut vinovati. Iar sistemul suntem pana la urma noi. Uite-asa am ajuns sa traim intr-o societate de pompe funebre.  Iar moartea ne priveste in ochi pe toti, ranjind hidos din groapa.”

Cu o zi inainte, Emil Boc, primul ministru Minimi al Romaniei asuma raspunderea guvernului pe pachetul de austeritate cu urmatoarele cuvinte:

“De ce am curaj să mă uit în ochii românilor? Pentru că sunt un om care vine de jos, vine din mediul rural, am fost parlamentar, am fost primar, şi ştiu viaţa de zi cu zi a românilor.” [de aici]

Si m-am gandit cat de sinistru suna asa ceva din gura unuia care s-a lasat pozat la tara cu o coasa in mana. Potriveala nici ca se putea sa fie mai nimerita: intr-o societate de pompe funebre guverneaza cel cu coasa. 

[foto credit: aici]

0 Responses to “societate de pompe funebre”



  1. Leave a Comment

Leave a comment




Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other subscribers

Da o sansa copiilor nostri

Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?