Autism in forma continuata

Citesc pe Hotnews despre ultimele fapte de arme ale lui Victor Ciutacu. Bineinteles ca Mircea Badea nu putea sa se lase mai prejos. Ceea ce nu inteleg cei doi, la fel cum, de altfel, clasa politica romaneasca nu intelege cu incapatanare, este ca politica nu [mai] este pentru multi romani in centrul preocuparilor lor. Este un fapt de viata, un adevar rece, pe care mintile infierbantate de batalia politica din interiorul a ceea ce seamana din ce in ce mai mult cu o casta ar trebui sa il interiorizeze.  

De vina pentru aceasta situatie sunt superficialitatea, neseriozitatea si calitatea indoielnica a politicienilor post-decembristi. Despre calitatea jurnalismului de opinie de la noi nici nu merita sa mai vorbim. In direct contrast cu acestea stau daruirea, seriozitatea si abnegatia romanilor ca Alina Dumitru, care, din punct de vedere politico-economic nu sunt nici potentati, nici potenti, dar care fac Romania sa tina fruntea sus. Fata de meritele lor ar trebui ca politica [de partid sau de trust] sa arate mai mult respect.

1 Response to “Autism in forma continuata”


  1. 1 Moromitic July 30, 2012 at 1:57 pm

    Hrrr… [tusind] …hrrrr… hapciu… ALINA Dumitru. Cu L.


Leave a comment




Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other subscribers

Da o sansa copiilor nostri

Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?