Unde este TRU sa ne spuna ca Presedintele a mai avut o data dreptate?

Marţi, 20 aprilie a.c., au avut loc la Palatul Cotroceni, consultări ale preşedintelui României, Traian Băsescu, cu membrii Guvernului, în temeiul art. 86 din Constituţie.  [de aici]

Pe ce anume ar trebui romanii sa fie mai suparati? Pe faptul ca avem un guvern incompetent [dovedit], care asteapta sa se duca criza cum s-a dus norul vulcanic din Islanda? Sau pe faptul ca avem un prim-ministru mic de dimensiunile unei marionete din teatrul de papusi si, exact ca o marioneta din teatrul de papusi, bun de sters cu el pe jos cand ratiuni mai inalte o impun? 

Si pentru ce anume ar trebui sa se bucure mai tare romanii? Pentru faptul ca avem un «Presedintele romanilor» care incearca, se chinuie si se zbate pentru bunastarea natiunii si angajamentele asumate cu FMI-ul sau cu UE, numai ca astia micii de la guvern nu il ajuta deloc? Sau pentru faptul ca acelasi «Presedintele romanilor» le arata intransigent cureaua acelorasi mici nevolnici de la guvern si ii ameninta cu o bataita rupta din raiul Cotrocenilor?

In timp ce va ganditi la raspunsuri, observati va rog cum a disparut orice referire la oameni [sau la popor] din comunicatele prezidentiale. Nu se spune nimic despre cuvinte scurte precum locurile de munca [ale romanilor], despre salariile [romanilor] sau pensiile [romanilor]. In locul lor sunt acum infinitive lungi precum “indeplinirea obiectivelor”, “consolidarea fiscala” si “iesirea din criza”.  

Şeful statului a precizat că urgentarea îndeplinirii obiectivelor asumate de Guvernul României în vederea consolidării fiscale şi a ieşirii din criză trebuie să rămână o prioritate. În acest context, s-a insistat asupra nevoii de a creşte investiţiile şi a spori gradul de absorbţie a fondurilor comunitare, inclusiv pe procedurile de achiziţii publice. De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a subliniat necesitatea ca datoriile statului către agenţii economici să fie plătite.

Dar ce mai conteaza? Singurul lucru cu adevarat important este ca in cadrul intalnirii de ieri de la Cotroceni s-a stabilit beyond reasonable doubt ca Presedintele a mai avut o data dreptate. Asadar, unde este TRU sa ne spuna vestea cea buna?

Guilty, guilty, guilty!

0 Responses to “Unde este TRU sa ne spuna ca Presedintele a mai avut o data dreptate?”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

  • 15.11.42
    Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?