Inca o postare Land of 

Pe blogul lui Vlad Petreanu un guest post despre o experienta concreta la maternitate. Ce nu merge? Mai bine ne intrebam daca merge ceva.

De dimineata mi-am facut nervi la posta. Astept un colet din strainatate de o luna intreaga si abia ieri am primit avizul. Pe bilet scrie 7.30-14.30. In sinea mea ma bucur ca nu va trebui sa intarziu la servici ca sa ridic coletul. Ma prezint la oficiul postal din Pantelimon dis de dimineata, dupa ce a trebuit sa traversez jumatate de oras cu masina, si acolo surpriza totala: ghiseul unde se elibereaza colete este inchis, iar o angajata de la alt ghiseu imi raspunde ca trebuia sa vin abia de la ora 10.00, cand se deschide.

Ii arat biletul deja enervat la maxim. Si, cu o expresie de triumf total, doamna de la ghiseu imi raspunde ca am gresit ziua. Nu trebuia sa vin decat peste doua zile de la primirea avizului, asa scrie pe bilet. “Se ridica in data de 05/03 intre orele 7.30-14.30”. Sunt speechless. Nu am citit biletul cum trebuie. Sunt un fazan. Gata stresat. De Romania.

2 Responses to “Inca o postare <i>Land of </i>…”


 1. 1 Theophyle March 4, 2010 at 11:45 am

  Draga prietene,
  Traim intr-o perpetua “via dolrosa” a birocratiei autohtone. In afara salariilor si a pensiilor speciale sau nu, contribuabilul are tot dreptul sa vorbeasca la lampa!
  sper ca ziua ta va fi mai buna in continuare 🙂

 2. 2 dromichaetes March 4, 2010 at 12:06 pm

  Theophyle, imi aduc aminte de o dezbatere psihedelica cu tineri politicieni, unde unul dintre vorbitori a propus publicului urmatorul lucru: “Cine este mandru ca s-a nascut in Romania sa ridice mana”. Spre marea si eterna mea uimire toata lumea a ridicat mana. Insa cand vorbitorul a cerut publicului si motive concrete de mandrie, nimeni nu a mai ingaimat nimic. Cum iti poti explica asa ceva?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?