excluderile face bine partidului [PSD]

Adriana Dutulescu [unica Dutulescu!!!] iese astazi in Jurnalul cu un articol intitulat shoc: “Geoana loveste cu excluderi“. Te si intrebi – dupa ce citesti despre ce este vorba – cum de s-a ajuns aici, in contextul in care toata lumea din partid si din afara lui vorbeste despre tabere, grupuri si formule de conducere.

Am subliniat cuvantul formule pentru ca pare sa fie “cuvantul-bidon” al zilei, intrucat nu este pentru nimeni clar ce anume inseamna si nici nu are virtuti semantice deosebite decat poate pe acelea de mister si incertitudine, doua caracteristici cu care opereaza la noi schimbarea, de orice fel ar fi ea. 

In timp ce – dupa cum spuneam – lumea dezbate [cred ca asta e cuvantul exact] despre formule, pastrandu-se asadar dupa tipic intr-o sfera destul de abstracta [bineinteles cu scopul de a eluda meandrele concretului], apare pe piata ceva foarte concret, cu nume si date de problema. After all, ce poate fi mai implacabil si mai concret in viata de partid ca o excludere?! 

Nu despre articolul in sine vreau insa sa discut aici. Helas, personal mi se pare prost documentat si incomplet, jurnalistic vorbind. Mai semnificativ mi se pare insa primul comentariu aparut la articol, pentru ca pune in lumina lamuririle de rigoare cu privire la excluderi, completand astfel – absolut involuntar – motivul oficial enuntat [necritic] de articolul Adrianei Dutulescu [pentru ca “sunt vanduti lui Basescu”]:

Numitii vizati de excluderi se fac asadar vinovati, pe langa acuzatia rostita de gura literatului domn Vanghelie, sau mai exact, in sensul acuzatiei rostite de aceeasi augusta persoana, de urmatoarele:

– exces de limbaj care socheaza electoratul;
– atacuri asupra colegilor;
– impotenta [cu majuscule] in alegeri; si, negresit,
– atacuri asupra colegilor. 

Este, cred, evident ca aceste lucruri indeobste nu fac bine partidului. Indraznesc insa sa intreb ce anume face bine partidului? Ca poate stie tot domnul Vanghelie si ne spune si noua.

Advertisements

0 Responses to “excluderile face bine partidului [PSD]”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

  • 15.11.42
    Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements