Un copil are nevoie de ajutor

La cei 7 anisori pe care ii are, Sabina Teodora este un graunte de fata care cunoaste lumea din jurul ei cu dezvoltarea motorie si psihica a unui copil de doar un an.  

Povestea celor sapte anisori de viata pe care i-a implinit pana acum poarta un nume crud: sindromul Dandy-Walker. A fost o lupta continua pentru ea si pentru parintii ei sa isi dezvolte abilitatile incetul cu incetul, in ciuda tuturor predictiilor sumbre. Acum e un copil ce iti zambeste dulce si sfios, ca in poza de mai jos, in timp ce strange in brate una dintre jucarii, un Bart Simpson.  

 

Judecand dupa conditia de care sufera, recuperarea facuta pana acum este impresionanta. Este o luptatoare care nu este gata sa abandoneze lupta. Exact ca fiul nostru Gruia. Povestea ei ne-a impresionat foarte mult si am vrea sa o ajutam sa isi continue recuperarea care s-a dovedit foarte promitatoare si plina de speranta.  

Pentru copii ca Sabina Teodora nu este niciodata potrivit sa spui ca “merita” o sansa. Pentru ca ei intotdeauna castiga una prin propria lor perseverenta, determinare si dorinta pura de a trai o viata normala. De fapt, noi ar trebui sa fim cei care “merita” sa fim in jurul lor.  

Am fi foarte recunoscatori daca ati putea sa o ajutati pe Sabina Teodora cu o donatie cat de mica va este posibil sau cat de generoasa va da mana si sufletul pentru ca si ea sa ajunga intr-o zi la fel de nazbatioasa si activa ca si Bart Simpson-ul din desenele animate.  

Puteti afla mai multe pe site-ul Sabinei Teodora aici. Tot aici sunt si coordonatele conturilor in care se pot face donatii.

Advertisements

1 Response to “Un copil are nevoie de ajutor”


 1. 1 rudolf leonard January 29, 2010 at 12:52 pm

  Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulţumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements