Ce efect are propunerea de premier facuta de Traian Basescu

Just thinking: desemnarea lui Liviu Negoita pentru functia de prim-ministru pe care tocmai a comis-o presedintele Basescu are si un merit ce nu poate fi ignorat: il face pe Klaus Iohannis sa para si mai bun.

Ce nu intelege Traian Basescu este ca am ajuns in punctul in care nu este vorba despre o competitie intre primari: unul de la Sibiu si unul al sectorului 3, vizibil mai mare decat Sibiul ca numar de locuitori si probabil mult mai mare si la bugetul pe care il are de cheltuit. Poate mai mult ca niciodata pana acum, Traian Basescu da impresia unui om care bajbaie in intuneric…dupa ce tot el a stins lumina.

Advertisements

4 Responses to “Ce efect are propunerea de premier facuta de Traian Basescu”


 1. 1 moromete November 6, 2009 at 2:46 pm

  Mda si mie mi se pare absurda propunerea. Cea dinainte cu un premier mai degraba neimplicat si un guvern asa si asa avea sens. Propunerea primar contra primar e un fel de “ba pe a matii” politic…

 2. 2 dromichaetes November 6, 2009 at 3:24 pm

  moromete, vad ca Dan Tapalaga vorbeste de persedintele-jucator-de-poker-politic, iar azi la o lansare de carte a lui Adrian Nastase(!!!) am auzit cativa oamenii din audienta pomenind tot de poker.

  S-a transformat Romania in Las Vegas peste noapte si toata natiunea asista cu sufletul la gura la deznodamantul finalei mondiale de poker? Singura similitudine dintre las vegas si Romania este ca Las Vegas e intr-un desert, in timp ce Romania risca sa se transforme intr-un desert!

 3. 3 stefanut cel mare November 6, 2009 at 10:38 pm

  nu bagati mana in foc asa de tare pentru johanis ca o sava ardeti…intreaba pe cine vrei din sibiu ce parere are despre johanis si mai vorbim. nu cred ca e concur intre primari…basescu a mai dat dovada debunavointa inca o data si a chemat partidele la negocieri si ca urmare le-a oferit ce au cerut cu mentiunea ca negoita face parte si din partidul cu majoritate in parlament.

 4. 4 dromichaetes November 7, 2009 at 2:31 pm

  amice, no offence, dar nicaieri in lumea asta nu exista conceptul de “partid cu cele mai multe mandate in parlament” in afara unei majoritati parlamentare. Ce faci tu este sa repeti pe nemestecate ce ti s-a inculcat de propaganda. Decat sa iti dai cu parerea, mai bine ai citi o carte, ca ti-ar fi de mai mare folos.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements