Ce nu e in ordine cu textul asta?

“Traim timpuri confuze. Echipa noastra de traineri se pozitioneaza in slujba dumneavoastra in traversarea confuziilor, astfel incat sa capatati abilitatile de a fi ceea ce puteti fi mai bun pentru a va servi clientii si angajatii.
 
Stim ca nu e usor – mai ales acum, cand criza ne pune pe toti la incercare. Realitatea careia incercam sa-i facem fata azi e diferita de cea in care ne-am cunoscut. Dar sunt si lucruri care raman, din fericire, aceleasi. Noi suntem aceiasi.

Iar dincolo de aspiratia catre excelenta exista un reper ultim dupa care ne ghidam. E vorba de valorile noastre; fara ele, orice am face ar fi lipsit de sens.”

extras dintr-un email [unsolicited/spam] al unei companii care “adauga valoare clientilor ” [adica ofera trainiguri] pe piata ro. 

Na, eu ce sa zic, oamenii au dreptate: cand esti intr-o confuzie e chiar indicat sa mergi la training ca sa traversezi respectiva confuzie cat mai repede ca sa te capatuiesti cu abilitatea de a fi ceea ce poti fi mai bun. ‘nteles?

E clar ca oamenii nu au gasit in toata firma aia a lor de traineri supercertificati si calificati un textier decent care sa le scrie un “text” [adica o gargara] de efect. La final inca un exemplu, de data asta de pe site-ul firmei in chestiune:

“Noi credem ca formarea profesionala de tip hardskills trebuie insotita de formarea umana de tip soft skills pentru a putea avea o aliniere autentica a oamenilor la misiunea si valorile echipei sau organizatiei.”

Nu-i asa ca au nimerit-o? Pam, pam!

0 Responses to “Ce nu e in ordine cu textul asta?”



  1. Leave a Comment

Leave a comment




Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other subscribers

Da o sansa copiilor nostri

Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?