Traian Basescu loveste fulgerator si bine…

O fi stand Basescu prost in sondaje, dar inca mai poate starni o furtuna full size in mediul public romanesc. Cititi blogul lui Teaca pentru o trecere in revista cu schepsis.

Eu am o completare. Traian Basescu stapaneste nu numai textul, ci si contextul. Pentru ca dupa cascadoria de astazi a lui Basescu de la guvern ii va fi mult mai greu PSD-ului sa se retraga de la guvernare [daca era asa ceva in plan]. Nu se face sa parasesti corabia la ananghie. Iar Basescu asta a spus: avem vreme rea.

Sunt uimit insa ca din tabara social-democrata nu a venit nici o replica pregatita. Pentru ca orice om cu cap ar fi trebuit sa stie ca Basescu nu avea cum sa procedeze decat in doua feluri:

a). merg lucrurile bine, Basescu vine la guvern si anunta ca suntem bine merci; bla-bla-bla, laurii revin guvernului Boc si presedintele e primul sa ii recunoasca meritele, adica si Basescu merita lauri…

b). merg lucrurile prost, Basescu vine la guvern si anunta ca ne merge prost; bla-bla-bla, el arata cu degetul, imparte responsabilitati si da indicatii etc etc.

Ca intreaga suflare de la tv si din presa se da de ceasul mortii incercand sa desluseasca ce a vrut Basescu sa spuna si pentru cine nu ma mira de fel; sunt insa uimit ca PSD pare sa nu fi anticipat aceasta miscare in nici un fel. Degeaba ies maine liderii social-democrati cu declaratii de presa, momentul prielnic s-a consumat deja. Altceva ar fi fost daca PSD organiza o conferinta de presa imediat sau la scurt timp dupa presedinte …

Advertisements

2 Responses to “Traian Basescu loveste fulgerator si bine…”


 1. 1 anonim June 15, 2009 at 12:12 am

  Contextul este mai curand tactic, maine fiind si motiunea de cenzura pe aparare, asa ca maine,liberalii vor face multe eforturi ca sa razbata mediatic peste mesajul presedintelui.

 2. 2 odojak June 16, 2009 at 12:22 am

  Salutări.
  Suflarea de presă înțelege foarte bine ce a vrut Băsescu. Nu știu în ce măsură privitorii au aflat că în acea ședință de guvern camerele au fost lăsate în sală 15 minute. De obicei nu stau mai mult de 5 minute. In cele 5 minute nu se discută nimic oficial, doar mici schimburi de amabilități între miniștri. În ședința cu pricina, cele 15 minute au fost umplute cu dialogul-discurso-declarație prezidențial. De ce? Pentru că înreaga afacere se subrogă campaniei băsesciene. Băsescu nu are decât o singură țintă – să câștige încă un mandat la Cotroceni. Tot ce face el are acest scop. Inclusiv a ne minți, înșela și fura pe noi. Și cum Băsescu are un întreg partid în mână, tot partidul are acest scop. Trebuie să ne obișnuim să privim din această perspectivă orice și pe oricine are legături prietenoase cu Băsescu.
  Legat de reacția PSD-ului – da, nu știau. Ori are cineva impresia că sunt prieteni!!! I-a lucrat de data asta. Vom vedea reacția.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements