Zicem Stolo, prin urmare ne ocupam de aberatii…

Preocuparea asta despre Stolo este doar pentru mine, pentru ca pe restul nu pare sa intereseze personajul nici macar atatica.  Asadar, umbland eu pe net sa aflu ce a mai zis domnul Stolojan in campania pentru PE, am dat peste un filmulet de campanie de la lansarea candidatilor PD-L la Iasi, 23 mai.

Ei bine, ce zice fostul social-democrat liberal actualmente democrat-liberal? Vorbeste despre munca [nu ca Funar la prezidentialele din 1992, daca va mai aduceti aminte] asa cum ar trebui sa vorbeasca in primul rand social-democratii:

«Domnu’ Stolojan, dumneata vrei sa castigi alegerile vorbind despre munca in Romania?» Si am spus asa: «Da, eu cred in continuare in munca.» Iar noi, partidul democrat-liberal, vedem in munca nu numai ce vad liberalii sau socialistii, o sursa de venit, noi vedem in munca un element fundamental al demnitatii umane. Un om care nu are un loc de munca este un om care incepe sa-si piarda din demnitate.  

Preocuparea asta a mea [pentru cine nu s-a prins] nu e aiurea in tranvai. Vazand ce spune domnul Stolojan la o adunare a democrat-liberalilor ar trebui sa ii scoata din sarite pe social-democrati si sa reactioneze prompt la incercarea de delapidare a unei teme care a fost intotdeauna social-democrata: cu munca nu te joci, asta stie orice social-democrat sadea. Este una din putinele redute ale stangii care a ramas intacta la presiunile globalizarii.

Ce face domnul Stolojan este un furt nerusinat de ideologie si o deturnare [in folosul PD-L] fata de care social-democratii ar trebui sa ia pozitie. Dar nu o pozitie de drepti, se intelege…

P.S. Iar daca social-democratii ar reactiona poate ca atunci am avea o campanie interesanta nu doar pentru membri de partid si sustinatori, ci si pentru restul de alegatori. In focul dezbaterii care ar urma poate cineva se va uita si la ce spune Stolojan in video-ul cu pricina dupa pasajul cu munca si va vedea gogomania afirmatiilor si falsul ordinar comis in cel mai pur stil populist:

Romania are unul dintre cele mai eficiente programe anti-criza. Un program, care in conditiile concrete ale Romaniei taie din cheltuielile excesive, din destrabalarea in fondurile publice facuta de guvernarea Tariceanu II si muta aceste resurse la investitii, pentru ca prin ele putem crea locuri de munca. Iar prin celelalte masuri, inclusiv cele recent adoptate, putem pastra locurile de munca in Romania.

Advertisements

1 Response to “Zicem Stolo, prin urmare ne ocupam de aberatii…”


  1. 1 adrian June 3, 2009 at 11:17 pm

    Nu pleaca ciinele din fata macelariei saraci magistrati vor pleca din sistem daca nu sint inclusi in grila unica de salarizare,,, fratilor romania este structurata pe caste sociale si fiecare vor cit mai mult dintr-un ciolan numit buget cind nu mai este carne pe el o imprumutam de la FMI.pe datorie evident,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

  • 15.11.42
    Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements