Pitecantropii si selectia naturala

Intre timp toata lumea a aflat de povestea bunicii cu nepotelul autist. Nu vreau sa discut aici daca a gresit Elena Udrea. Bunicuta in orice caz nu a gresit cu nimic. Speranta care vine din disperare nu are nevoie de justificare. Ca sa spun  asa, cand esti disperat, ai disperata nevoie sa speri. In orice. Sau in oricine. Ca sa intelegi asta nu trebuie sa ai un copil cu handicap.

Reactiile unora care au raspuns la articolul din Jurnalul National sunt insa greu de inteles. In primul rand pentru ca nu sunt indreptate impotriva jurnalistilor care au investigat cazul si au scris articolul [asa cum te-ai astepta in timpul unei campanii electorale], ci impotriva celor care au stat la originea povestii: bunica si mama copilului autist. In al doilea rand pentru ca reactiile lor depasesc ultimul grad de abjectie. 

elena_udrea_autism

Sincer, nu stiu ce o sa faca Elena Udrea acum sau cat anume ii va afecta planurile de a ajunge in parlament. Alegatorii din circumscriptia cu pricina vor sti mai bine sa hotarasca. Pe ea, pana la urma, o poti cenzura [prin vot]. Si nu e putin lucru.

Insa ce poti sa le faci unor indivizi ca cei de mai sus care nu numai ca gandesc monstruozitati incalificabile [“progenituri defecte”, “va lamentati in loc sa munciti”, “doua curve incapabile sa faca fata vietii”], dar mai au si tupeul incredibil de a le scrie? Sau cum sa il judeci pe ala care [acum vreo doi ani, in Bucuresti] huzurea la caldurica in vila personala in timp ce un camin intreg de copii cu dizabilitati tremurau de frig pentru ca neomul le fura agentul termic? Si cum sa ii consideri pe cei care au aprobat transferul unei bucati de teren apartinand Scolii de Nevazatori de la Vatra Luminoasa [tot in Bucuresti] in proprietate privata cu justificarea absolut aiuritoare ca orbii nu au nevoie de teren de sport?!

Pe toti astia de mai sus cum ii triezi? Cum functioneaza in cazul lor selectia naturala? Is atat de indignat ca indignarea mea aproape ca se transforma in neputinta…

3 Responses to “Pitecantropii si selectia naturala”


 1. 1 Vio Bota November 27, 2008 at 9:12 am

  Sunt dezgustatoare aceste mesaje. Ma intreb, oare, vin din partea echipei de guerilla electorala a doamnei Udrea? Sper ca nu… Sincer, imi dau seama ca Romania se indeparteaza tot mai mult de Europa, ma refer la Romania reala nu la cea din cabinetele parlamentare. Trist!

 2. 2 dromichaetes November 27, 2008 at 11:16 am

  Salut Vio,

  vezi ca ti-am dat email. Ne auzim, sper.

 3. 3 victoria stoiciu November 27, 2008 at 12:16 pm

  Din pacate, Cristi, cred ca va trece mult timp pana sa dispara din Romania generatia acestor parveniti sau nea-veniti care, iata, au prins o data in viata o oportunitate, au furat si si-au tras lanturi de aur si masini si acum promoveaza (la nivelul lor, de gorila vorbitoare) individualismul amescetac cu un soi de darwinism social si fac apologia “descurcatului in viata”… Este foarte trist, este sfasietor.
  Ce sa ne miram ca unii indivizi nu se arata revoltati de indiferenta clasei politice (reprezentata, fidel si deprimant, de madam udrea) cand iata si PD-L sustine transferul serviciilor sociale de la stat catre biserici. In spate e aceeasi gandire – nu e treaba naostra, politica si statul nu sunt organizatii caritabile!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?