Bravo, domnule Prim Ministru!

Calin Popescu Tariceanu [la Sinteza Zilei] nu este dispus sa aplice legea. O lege aberanta care risca sa ne arunce in haos si saracie.

Bravo, domnule Prim Ministru, ati dovedit ca sunteti pe masura functiei pe care o ocupati.

Da, domnule presedinte Basescu, educatia este prioritate, insa nu prin punerea in pericol a intregii economii. O spun si eu cu toata responsabilitatea!

Advertisements

5 Responses to “Bravo, domnule Prim Ministru!”


 1. 2 Rentzu October 29, 2008 at 4:12 pm

  Dromi, cred ca analiza trebuie sa fie ceva mai profunda.

  Avem o lege care a fost votata doar din interes electoral. Totusi, aceasta lege a parcurs toate etapele parlamentare pana la adoptarea ei. Unde a fost Guvernul Tariceanu (prin ministri sai) cand ea a fost discutata in comisii? Unde au fost deputatii liberali din respectiva comisie?

  Cred ca acest Guvern ar fi fost intelept, responsabil, preocupat de grija tarii, de viitorul ei daca incerca sa impiedice adoptarea legii respective. Astazi, cand refuza aplicarea unei legi, mi se pare doar ca vrea sa nu ramana in istorie ca Executivul care a dus tara in cap.

  Tariceanu seamana cu un pompier care se chinuie sa stinga un incendiu, pus de unii chiar sub ochii lui. Nu era mai bine sa previna?

  Daca am fi un popor care am vota rational, liberalii si, fostii lor aliati, democratii s-ar cauta prin manualele de istorie.

  Dupa cum vezi nu am zis nimic de Cel din Dealul Cotroceni (mi-e greu sa pronunt numele individului) … pentru ca mi-e greata sa spun ceva despre acest personaj sinistru…

 2. 3 Daniel October 29, 2008 at 4:52 pm

  Oricat de corecta e atitudinea Guvernului, asta nu scuza cu nimic faptul ca ceea ce face e un abuz. Autoritatea Parlamentului precede pe cea a Guvernului si un guvern responsabil si-ar fi dat demisia. Cel putin eu asa inteleg Constitutia Romaniei. Altfel, eu nu vad decat un Guvern care tine la functii si la banii pe care ii poate imparti clientelar. Nu stiu situatia din toata tara, dar in comuna mea de origine, cu un primar PSD, anul asta a fost cel mai mare buget. Nu pentru ca s-au strans mai multe impozite sau au aparut noi surse, ci pentru ca PSD-ul a cerut si i s-a dat. Asta e cand avem o majoritate netransparenta.

 3. 4 filadel October 31, 2008 at 9:53 am

  Să fie atît de simplu? Nimic n-a fost, pînă acum, simplu cu Tăriceanu. Eu i-aş acorda circumstanţe atenuante.

 4. 5 dromichaetes November 2, 2008 at 8:13 pm

  Daca vorbim de respectarea legii, atunci ce a facut Tariceanu este un abuz. Insa inainte de a vorbi de respectarea legii ar fi poate indicat sa vorbim despre responsabilitatea celor care au adoptat/promulgat legea. Si aici vina este impartita de toata lumea [inclusiv PNL si inclusiv guvernul, care a dormit in papuci].

  Aceasta aberatie in bloc ar trebui sa ne puna pe ganduri pentru ca arata cum intreaga clasa politica, cu Basescu mot in frunte, este gata oricand – pentru ratiuni pur electorale – sa puna in pericol nu pacea sociala [desi este importanta si asta], ci insasi securitatea noastra personala [locuri de munca, putere de cumparare, locuinte luate cu efort prin credit etc.]. Aici nu mai este vorba despre consideratii academice sau pozitionari ideologice, ci de efecte imediate, simtibile direct la buzunar.

  Daniel, un guvern responsabil [pana la capat] si-ar fi dat demisia de mult.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements