Glowing idiot in gogosfera – facem un nou concurs SEO?

Via Cristi [Situatii] via Mihnea [Politica&NewMedia] aflu de lansarea Gogosferei . Evenimentul debuteaza foarte bine, avand la purtator si ceva bannere. Pun si eu unul aici [valabil numai pentru Mihnea Georgescu: poza e cu rol exemplificativ]:

Uite-l cum iradiaza, ca o pictura de Egon Schiele

Uite-l cum iradiaza, ca o pictura de Egon Schiele

Nu-i asa ca e frumos? Pentru a marca festivismul momentului lansez si doua noi tag-uri: “Mihnea Georgescu” si, onor, “Idiotul din gogosfera”. Poate si ceilalti colegi bloggeri pun o mana de ajutor.

Cel mai frumos ar fi acum lansarea unui nou concurs SEO de cuvinte-cheie pe modelul celui organizat de Cabral [Cabral, poate lasi trackback-ul sa mearga si pui si o noua postare ca merita, pe cuvant] si comentat aici de InconstantIn, dar de asta data cu sintagma “Mihnea Georgescu – Idiotul din gogosfera“. Ce parere aveti?

Update: in graba am uitat sa fac trackback la Bobby Voicu si Marius Tudor. Ei sunt cei mai in tema cum se face. Poate dau si ei mai departe. Pentru cauza…

6 Responses to “<i>Glowing idiot</i> in gogosfera – facem un nou concurs SEO?”


 1. 2 ing August 29, 2008 at 10:20 pm

  asta nu-i individu’ care aduna bani sa se faca deputat?
  fa-ma mama deputat?

 2. 3 cristiscu August 29, 2008 at 10:56 pm

  eh, parca nu merita nici sa ne deranjam mult prea mult pt el 😉 Plus ca mie-mi pare genul de “nebun fericit”, nu l-as insulta nici prea tare. Ca e baiat simpatic, la urma urmei. Doar ca asa l-a facut natura :))

 3. 4 dromichaetes August 29, 2008 at 11:49 pm

  ing,
  ba da. De fapt e foarte cunoscut in blogosfera. A atras atentia asupra sa imediat. Dar nu vrea deputat, ci senator [blogger represent sau ceva de genul asta]. Desi nici varsta nu cred ca o are [si nu vreau sa intru pe blogul lui sa caut]. Un amestec de fanfaronada si resturi nedigerate de ideologie.

 4. 5 dromichaetes August 29, 2008 at 11:55 pm

  Cristi,
  nu stiu daca e in stare cineva sa il insulte. In plus foarte multi au ajuns sa creada ca personajul e o inventie, ca nu exista in realitate. Eu insa iti spun ca el exista si se plimba bine merci prin Bucuresti unde face “politica si afaceri”.

  Intr-un fel ai dreptate, un “nebun fericit” nu poate face mult rau [chiar eu l-am citat copios pe blog de vreo cateva ori], si nici nu cred ca e atins de vreun fundamentalism [de stanga cu atat mai putin]. E amestecul perfect de fanfaron gogoman. Bun de gogosfera.

 5. 6 Thorgis September 3, 2008 at 10:16 pm

  Nu m-ar mira ca individul asta sa fie chiar Burvi de pe Softpedia :)) Ori il ignorati, ori,,il ignorati, tot ce face individul e sa joace un rol stupid pt atragerea vizitatorilor. Nu stiam pana acum de el, dar oricum, promit sa nu mai intru pe pagina lui vreodata.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

 • 15.11.42
  Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?