Comentariu moderat #2 pe blogul lui Doc

Redau mai jos al doilea comentariu al meu facut pe blog la Doc care a fost moderat. Cum s-a ajuns aici poate fi urmarit citind dezbaterea de pe blogul lui Doc, in conexiune cu replicile de pe blogul meu: aici, aici, aici, aici, aiciaici si aici.
Comentariul lui dromichaetes:
August 13, 2008

Comentariul tau asteapta validarea. [Update: bineinteles ca nu a fost validat, ci moderat]

Doc,
sustii ca faptul ca in nu mai putin de 6 citate [cred mai erau cateva] faci trimitere la vina altora nu spune nimic? De ce nu ai lasat postarea mea cu citatele sa vada toti cititorii la ce ma refer?

Ti-am demonstrat ca te contrazici singur in momentul in care imi spui ca discutia despre “marea coruptie” cu mine era alta decat discutia despre “marea coruptie” cu Poneiutza roz. Tu insuti acceptand argumentul lui Fluiericiu [““Mare coruptie” se refera la mari prejudicii/mari sume de bani in joc sau la oameni aflati in functii inalte. Nu de alta, dar sa stim cu ce termeni operam si daca vorbim aceeasi limba.”]. Cuvintele tale au fost: “Fluericiu, criteriul tau e cat se poate de valid. Daca vorbim doar de administratori de firma si de politisti sau asa ceva, atunci nu e mare coruptie.”

Ma deranjeaza insa ca faci acuzatii grave la adresa mea, fortandu-ma sa ma apar, ca apoi sa jignesti atribuindu-mi un comportament descalificant. Poti avea alta opinie, o.k., dar asta nu este un delict, si nici nu constituie motiv petnru procese de intentie.

Poti sa faci ce vrei, consider discutia noastra [asta, pentru ca sper ca vor fi si altele] incheiata. Ramanem fiecare cu parerile lui [eu] sau cu dovezile sale [tu]. Schimba cu ceva asta datele problemei? De ce nu judeci pe fond? [nu cazi si tu astfel in logica judecatorilor care trimit dosare inapoi pe tot felul de motive?]

P.S. Nu este o somatie, ci un apel la corectitudine si fair play. Daca si acest mesaj este moderat, atunci il voi posta la mine pe blog. Nu am exprimat opinii politice si nici nu am avut un comportament nedemn pentru a fi moderat. Incerc sa ma apar de acuzatiile tale, ale lui ionut si Virgil. La fel este valabil si pentru comentariul cu citatele.

dromichaetess last blog post..Jigneste, acuza, eticheteaza

Advertisements

0 Responses to “Comentariu moderat #2 pe blogul lui Doc”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

  • 15.11.42
    Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements