Comentariu moderat #1 pe blog la Doc

Redau mai jos doua comentarii ale mele facute pe blog la Doc. Cum s-a ajuns aici poate fi urmarit citind dezbaterea de pe blogul lui Doc, in conexiune cu replicile de pe blogul meu: aici, aici, aici, aici, aici si aici.
Comentariul lui Doc:
August 13, 2008

Era o cerere foarte simpla : sa dublezi afirmatiile pe care ni le atribui cu citate. Nu reusesti s-o faci, din motive evidente. Nu poti cita ceea ce nu exista, decat facand un nou fals.

I rest my case as well.

Dialogul poate continua, caci nu-i pun niciodata capat. Non-dialogul cu “oameni de paie” a durat, insa, prea destul. Voi modera mesaje cum e cel de mai sus direct, fara alte notificari.

 

Comentariul lui Dromichaetes:
August 13, 2008

Uite citatele cerute:

Doc
“Cu alte cuvinte, daca frustrarea ta e de buna credinta, si pe moment n-am motive sa cred ca nu este, ea e extrem de rau directionata. Ar trebui directionata exact catre acele forte politice care au decis schimbarea lui Morar.”

Doc
“Poneiutza roz, eu inteleg ce vrei sa zici, dar tu faci o judecata inafara contextului. Daca Morar ar fi schimbat cu adevarat pentru ca n-a anchetat destul, as putea fi de acord cu tine. Dar imediat ce studiezi contextul, vezi ca a fost schimbat pe acest motiv, ci fix pe unul contrar, pentru ca cica anchetele lui ar fi fost comandate politic si ar fi fost abuzive! E schimbat de aceiasi politicieni care au vrut sa modifice codul penal ca procurorii sa fie obligati sa le spuna anchetatilor ca le urmaresc telefoanele samd. E randul meu sa te intreb : crezi ca daca schimbarea s-a facut la presiunea unor astfel de oameni, o sa fie o schimbare in bine?”

Doc
“Dromichaetes, la fel de bine atunci as putea sa spun ca, din pricina ca lupta cu anticoruptia nu merge bine TU ar trebui sa-ti dai demisia, din ce functie vei fi ocupat. Inteleg sa reprosez lui Morar ce e de reprosat conform functiei lui. Nu inteleg sa-i reprosez piedici care ii sunt puse in Parlament.

Cu atat mai putin pot sa inteleg o astfel de pozitie daca tinem cont de context, asa cum i-am raspuns si Poneiutzei roz. As intelege pledoaria pentru schimbarea lui Morar pentru un DNA mai incisiv. Dar schimbarea e operata chiar de oamenii care ar vrea sa-i scoata coltii cu totul departamentului!

Spui, “Vreau sa mai spun ca si eu imi doresc sa se termine cu coruptia si sa vad cum s-au imbogatit unii peste noapte.”

Ok, suntem in acord. Spune-mi ce i se poate reprosa lui Morar din punctul acesta de vedere. Lui Morar, am spus, ca vad ca faptul ca anchetele sunt blocate de parlament nu starneste nici o repros. ”

Doc
“Dromichaetes, cu siguranta ca n-o sa bag toti parlamentarii in oala, ar fi incorect. Dar am sa bag acest al cincilea parlament, pentru ca vorbim de decizii luate de institutie, mai exact de o majoritate PSD+PNL+PC+PRM+UDMR, nu de opinia exprimata a unor membri ai sai. ”

Doc
“Fluericiu, criteriul tau e cat se poate de valid. Daca vorbim doar de administratori de firma si de politisti sau asa ceva, atunci nu e mare coruptie. Daca DNA ocoleste sau nu este capabila sa solutioneze cu succes dosare de mare coruptie, atunci are o problema si trebuie sa se intervina. Pana aici totul e in regula, dar pe mai departe constatam (sper, amandoi) ca DNA nu se fereste de marea coruptie, si ca are dosare care fie sunt blocate de alte institutii, fie isi urmeaza cursul. ”

Doc
“Ai vreun indiciu ca acestea au fost instrumentate incorect? Si, daca nu, atunci nu ar trebui sa vedem intai daca acestea vor duce la condamnari penale, si apoi sa discutam de performantele DNA sub Morar? E un criteriu bun, dar aplicarea lui in acest caz este cel putin ciudata.”

Ionut
“Da, daca faci referire directa la cele 3 dosare high profile “intoarse”. Eu stiu de doua care privesc DNA, cele referitoare la Nastase si Mihailescu; motivul restituirii este o decizie a CCR la sesizarea lui Adrian Nastase. N-am de ce sa leg performanta DNA de aceste “intoarceri”.”

Advertisements

0 Responses to “Comentariu moderat #1 pe blog la Doc”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii
Leacul Durerii

+++ Acest blog promoveaza IN CONTINUARE reforma morala si spiritul pasoptist. In acelasi sens intelege sa promoveze si rugby-ul, ca sport si ca atitudine.+++

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 526 other followers

Twitter Updates

Da o sansa copiilor nostri

RSS George Orwell – fantoma cu blog

  • 15.11.42
    Church bells rung this morning – in celebration of the victory in Egypt. [1] The first time that I have heard them in over two years. [1] Following the attack launched at El Alamein on 23 October 1942, the Eighth … Continue reading →
Spune NU drogurilor!
Add to Technorati Favorites
hit counter


My blog is worth $4,516.32.
How much is your blog worth?

Advertisements